THAI FOOD CAFE SOI DELI

THAI FOOD CAFE SOI DELI De authentieke street food gerechten van Thailand

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 79 beoordelingen
26 jul 2019 om 18:44 Zeer teleurgesteld, de smaak was goed, maar daarmee is ook alles gezegd, kom saus met 10 tomaatjes, stuk of 8 schilverstjes rundvlees, dat was het, leek op een magere soep, schande!!!
10 jun 2019 om 21:34 Eerder smaakte dit gerecht prima, maar nu waren de boontjes helemaal slap. Geen andere groenten te bekennen. Bezorgd in een lekkende kartonnen bak in plaats van een plastic bakje. Wie stond er in die keuken vanavond?? Superslecht.
15 mei 2019 om 20:15 Droog vlees. Saaie curry. Erg slecht geworden. Bestellen hier voortaan niet meer. Ook nog maar erg weinig keuze
17 apr 2019 om 23:32 Massaman curry was deze keer niet the best in town. Te veel zuur en niet op smaak gebracht. De eerste keer had ik een betere ervaring.
15 mrt 2019 om 21:27 Incredibly tasty!! I have lived in Thailand and have eaten a lot of Thai streetfood but this beats everything I have tasted so far!! Highly recommended!
15 mrt 2019 om 17:06 Niet heel smaakvol, meer chinees dan thais.
9 feb 2019 om 20:49 Te laat bezorgd en veel minder lekker dan voorheen?! Koude en droge satestokjes, koude pad Thai, geen eetstokjes erbij. Zware tegenvaller en geen schim van hoe ik het me herinnerde.
23 jan 2019 om 10:23 Zeer ontevreden! Onderweg is alle saus uit het bakje curry gelopen, het tasje is gescheurd, doorweekt van de saus. Ik zie het pas als de bezorger al weg is. Ik heb geen eten dus. 8x gebeld, een bericht ingesproken en een mail gestuurd. Krijg geen reactie.
13 jan 2019 om 23:31 Geen mango chutney gekregen, stukje taart was wel klein..
31 dec 2018 om 17:34 Het eten was droog en niet warm.. had Mosselman besteld met kip en rundvlees en het rundvlees was taai
10 nov 2018 om 20:05 Had wat meer gekruid mogen zijn, maar de bestelling kwam op tijd en was warm. Aardige bezorger! Prima tevreden
2 nov 2018 om 15:06 Had dubbel portie besteld maar kreeg alsnog maar 1 bakje curry en 2 bakken rijst. Had ook de bestelling aangevraagd op 17:45 en deze kwam pas rond 18:30 aan.