THAI FOOD CAFE SOI DELI

THAI FOOD CAFE SOI DELI De authentieke street food gerechten van Thailand

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 76 beoordelingen
17 apr 2019 om 23:32 Massaman curry was deze keer niet the best in town. Te veel zuur en niet op smaak gebracht. De eerste keer had ik een betere ervaring.
15 mrt 2019 om 21:27 Incredibly tasty!! I have lived in Thailand and have eaten a lot of Thai streetfood but this beats everything I have tasted so far!! Highly recommended!
15 mrt 2019 om 17:06 Niet heel smaakvol, meer chinees dan thais.
9 feb 2019 om 20:49 Te laat bezorgd en veel minder lekker dan voorheen?! Koude en droge satestokjes, koude pad Thai, geen eetstokjes erbij. Zware tegenvaller en geen schim van hoe ik het me herinnerde.
23 jan 2019 om 10:23 Zeer ontevreden! Onderweg is alle saus uit het bakje curry gelopen, het tasje is gescheurd, doorweekt van de saus. Ik zie het pas als de bezorger al weg is. Ik heb geen eten dus. 8x gebeld, een bericht ingesproken en een mail gestuurd. Krijg geen reactie.
13 jan 2019 om 23:31 Geen mango chutney gekregen, stukje taart was wel klein..
31 dec 2018 om 17:34 Het eten was droog en niet warm.. had Mosselman besteld met kip en rundvlees en het rundvlees was taai
10 nov 2018 om 20:05 Had wat meer gekruid mogen zijn, maar de bestelling kwam op tijd en was warm. Aardige bezorger! Prima tevreden
2 nov 2018 om 15:06 Had dubbel portie besteld maar kreeg alsnog maar 1 bakje curry en 2 bakken rijst. Had ook de bestelling aangevraagd op 17:45 en deze kwam pas rond 18:30 aan.
22 okt 2018 om 17:04 My girlfriend found a hair in her food that was way to short to be hers, so that's always a bummer. I did not like the thai tempeh vega, but I guess that's personal. Otherwise it was okay
29 sep 2018 om 22:23 Ik ben verslaafd aan de lekkere massaman van TFC. Hij werd dit keer alleen met rijst geleverd ipv de gevraagde noodles, heel aardig geholpen door TFC aan de telefoon en heb alsnog de juiste maaltijd gekregen. Toppie
2 sep 2018 om 23:45 Viel erg tegen. Vooral de ribs. Heel klein, taai en voornamelijk bot. De curry was ok.